Ydelser

Se hvilke opgaver vi kan hjælpe dig med

 

Vores ydelser

Hos Cognition webdesign kan vi hjælpe dig med hele processen, fra at vi sammen køber et domæne med webhotel, til at vi udvikler en hjemmeside efter dine behov. Udover vores pakkeløsninger yder vi også hjælp til enkeltstående opgaver, som at få en hjemmeside SSL-sikret, opdatere SEO eller tilføje funktionalitet til hjemmesiden. Her på siden kan du læse om vores ydelser og uddybende beskrivelse af vores pakkeløsninger, ved at klikke på knapperne herunder.

Se hvad vi kan tilbyde

Responsive icon

Responsive design

Alle hjemmesider vi producerer bliver optimeret til mobil, tablet og desktop platform. Statistik viser at forsat flere og flere benytter mobil og tablet når de besøger hjemmesider.

Responsive icon

Domæne og webhotel

Hos os kan du oprette dit domæne, og samtidig købe et webhotel til din hjemmeside, som kører på lynhurtig SSD serverlagring. Læs mere her

Responsive icon

Search engine optimization

Vi kan hjælpe dig med SEO, som er det vigtigeste led i at gøre dig synlig på nettet. Det hjælper med at indrage potentielle kunder, også kaldet "organisk trafik".

Responsive icon

Nemt samarbejde

Hos Cognition Webdesign gør vi brug af en platform til nemt samarbejde. Gennem platformen kan du som kunde, se hvad vi har brug for af tekst og billeder, og udfylde det når du har tid, så slipper du for utidige opkald og mails fra os.

Responsive icon

Konverteringsoptimering

Vi opsætter Google tracking på din hjemmeside, så vi fremover kan se hvordan dine besøgende færdes på din hjemmeside og derfor kan lave rettelser som vil øge dit salg.

Responsive icon

Webshops

Vi kan tilbyde dig en webshop i Wordpress CMS med Woocommerce, som er nemt at vedligeholde selv. Vi kan sagtens lære dig op i de mest basale ting man skal bruge når man ejer en webshop.

"Cognition webdesign er et webbureau der udfører professionelle hjemmesider i CMS WordPress. Vores hjemmeside pris henvender sig til private, små og mellemstore virksomheder, der har brug for et lækkert informationswebsite eller webshop. Vi stræber efter at følge med på de teknologier og trends der følger udviklingen af internettet og afspejle det i vores produkter."

Har vi skabt interesse? Kontakt os