Webhotel

 

 

google robotVi kan hos Cognition Webdesign tilbyde webhotel til skarpe priser. Vi har valgt ikke at levere webhoteller som kører på gammeldags HDD(Hard Disk Drive), men i stedet kun SSD(Solid State Drive) der mildest talt er dobbelt så hurtigt, se her PCWorld.com sammenligning af HDD og SSD. Ved at vi kun leverer løsninger med SSD lagring, så får din hjemmeside automatisk også hurtigere svartider, ikke kun virker det mere professionelt og gør dine kunder mere tilfredse, så sørger det også for at Googles robotter rankerer din hjemmeside bedre på søgemaskinerne, svartiden på din hjemmeside er nemlig en vigtig faktor i Googles robotters algoritme.

 

Ved at købe et webhotel hos os får du også UBEGRÆNSET båndbredde, det vil sige, at uanset hvor meget trafik frem og tilbage der forekommer på din hjemmeside, så bliver den IKKE begrænset. Der er stadig flere udbydere, som har en øvre tærskel for hvor meget trafik en hjemmeside må have. Vi synes det er en dårlig løsning for vores kunder, at de skal bekymre sig om sådan noget når der er bedre ting at give sig til. Så uanset om du kun har 100 besøgende den ene måned, og har 10.000 den næste måned, på grund af en kampagne, så er du sikker hos os.

 

Gratis flytning til os

 

Hvis du ønsker at flytte til os er det gratis, dog stadig oprettelsesgebyr.

 

Sikkerhed og Backup

 

google robotNår du ejer en hjemmeside er en af de største bekymringer at miste alt sin data og skal starte forfra. Derfor, når du køber et webhotel hos os, så tager vi backup hver nat, med mulighed for selv at gendanne 14 dage tilbage. Vores servere har gennemsnitlig 99,99% oppetid men vi garantere som minimum en oppetid på 99,70% det vil sige at din server max vil være nede 16 minutter på et år, i forbindelse med opdatering eller omstrukturering af servere. Derudover er serverne beskyttet mod hackerangreb og Ddos-angreb. Hackerangreb er når en person forsøger at trænge sig direkte igennem til din server uden tilladelse og Ddos-angreb er ved en person forsøger at overbelaste din server med forespørgsler så den lukker ned. Selvfølgelig skal du tage dine egne sikkerhedsforanstaltninger når du overfører filer til din server, hver fil du overfører eller plugin du installerer kan øge risikoen for et sikkerhedshul. Tænk dig godt om eller spørg os!

  • Webhotel

  • Lynhurtig SSD Lagring

  • Daglig backup hver nat

  • Høj oppetid gns. 99,99%

  • 1-click CMS installer

  • Alias domæner

  • FTP konto

  • Mail konti

  • MySQL konti

  • Kontakt for pris

"Cognition webdesign er et webbureau der udfører professionelle hjemmesider i CMS WordPress. Vores hjemmeside pris henvender sig til private, små og mellemstore virksomheder, der har brug for et lækkert informationswebsite eller webshop. Vi stræber efter at følge med på de teknologier og trends der følger udviklingen af internettet og afspejle det i vores produkter."

Har vi skabt interesse? Kontakt os