Om os

Mobilt webbureau bosiddende i kolding

 

Hvad vi står for

Cognition webdesign

Vores navn hedder på dansk kognition og betyder: "Den mentale handling eller proces at erhverve viden og forståelse gennem tænkning, erfaring og sanserne." beskrevet af Oxford dictionary. Dette skulle gerne afspejle vores arbejdsmiljø, hvor vi med stor opmærksomhed, følger med i udviklingen af teknologier og analyserer trends der forekommer på nettet, som vi vil bruge i udvikling af vores produkter.

Vores service

Vi står for at lave priser til virksomheder, organisationer, klubber eller private som ønsker en helt ny hjemmeside/webshop, eller tilpasning af deres nuværende. Med vores priser mener vi at have ramt det laveste man kan tillade sig at sælge en hjemmesideløsning for, dvs. at man ikke kan skære det mere ind til benene, uden virkelig at gøre skade på den overordnede funktionalitet eller brugervenlighed, hvilket vi hverken ønsker at kunden skal udsættes for, eller at vi skal have på samvittigheden. Vi ønsker med dette at hjælpe vore kunder og skabe godt samarbejde i fremtiden.

Skrivebord

Skab resultater med os

 

Vi træffer valg ud fra kundens bedste henseende, og vi vil altid rådgive dig bedst muligt, men uanset trumfer dit valg i sidste ende.

 

Vi går ind for at vores arbejdsprocess skal være overskuelig for kunden, derfor holder vi kunden ajour så ofte vi kan med fremskridt.

 

Vi er gennemsigtige i vores arbejde, så hos os ved du altid hvad du får for pengene.

Stadig stor motivation

Til langt de fleste opgaver vil det være mig, Simon Nissen Ingemansen, indehaver og uddannet webudvikler, som vil hjælpe dig med løsninger. Til opgaver der kræver andre kernekompetencer end dem jeg besidder, eller hvis der skulle opstå travlhed, har jeg samarbejdspartnere til at hjælpe med at løse disse.

 

Jeg har hele livet interesseret mig for IT generelt og lavet hjemmesider siden jeg var ganske ung, og netop fordi dette fag er i så hurtig udvikling, har jeg stadig stor interesse for det og motivation for at lave bedre løsninger. Mine ambitioner for fremtiden er at have et internt team, som fortsat kan optimere og forbedre løsninger til webhotel og hjemmeside, i trit med udviklingen sker.

Skrivebord

Glade kunder

Opgaver løst

Linjer kode

Kopper kaffe

Vores fremgangsmetode

  • Vi holder et personligt eller telefonmøde, hvor i beskriver jeres virksomhed, hvilke værdier i indebærer, og hvilke ønsker i har til forbedringer. Vi kører derefter lidt ping pong og finder frem til hvor vi kan hjælpe jer bedst muligt.

  • Vi finder sammen de punkter som har højest prioritet og danner os et overblik over budgettet. Her sætter vi tidsplan og forventninger til forløbet.

  • Når vi er nået til en samlet forståelse og har det på papir, så sætter vi straks igang når i har givet grønt lys! Vi følger kursen som vi har lagt og udarbejder det første udkast.

  • Alt efter projektets omfang, så har vi sikkert aftalt at der skal være to rettelsesrunder. Kort efter projektet er sat i gang vil vi komme med første udkast til jer, her kan i komme med mindre til mellemstore ønsker om ændringer.

  • Vi ræsonnerer over forløbet, ser på det gode og dårlige som vi kan tage med os videre til det næste projekt.

  • Projektet er nu afsluttet, vi står med en tilfreds kunde, og du står med en hjemmeside du kan være stolt af at vise frem.

"Cognition webdesign er et webbureau der udfører professionelle hjemmesider i CMS WordPress. Vores hjemmeside pris henvender sig til private, små og mellemstore virksomheder, der har brug for et lækkert informationswebsite eller webshop. Vi stræber efter at følge med på de teknologier og trends der følger udviklingen af internettet og afspejle det i vores produkter."

Har vi skabt interesse? Kontakt os