Cases

Her er et udsnit af vores kunders hjemmesider.

Smartgulv

Smartgulv er et entreprenørselskab med 30 års erfaring som har speciale i gulvvarme og isolering, der tidligere havde en forældet hjemmeside. Så for at få dem bragt op til tiden, satte vi et arbejde i gang. Nu står de med et responsive website, som præsenterer dem meget mere professionelt.

Besøg hjemmeside

Case example

Smartgulv

Børnenes Lystfiskeri Akademi

BLFA.dk manglede en ny webudvikler til deres hjemmeside, hvor Cognition webdesign trådte til. Her blev der tilføjet ny funktionalitet i form af betalingsmetode og tilpasning af design på hjemmesiden. Udover dette blev der også givet undervisning til håndtering af backend, så BLFA fremover foretage ændringer selv.

Besøg hjemmeside

Case example

Børnenes Lystfiskeri Akademi

Frk. Nissens Glansbilleder

Webshoppen med over 10.000 glansbilleder, blev flyttet fra joomla/virtuemart til wordpress/woocommerce. Samt blev der udviklet helt nyt design, tilpasset kunder med mindre teknisk flair. Her blev der givet undervisning i hvordan backend håndteres, så Frk. Nissen selv kunne oprette produkter og ændre tekster.

Besøg hjemmeside

Case example

Frk. Nissens Glansbilleder

Lykou

Diverse design ændringer m.m.

Besøg hjemmeside

Case example

Lykou

Flere cases vil blive tilføjet løbende, samt vil der blive tilføjet uddybende beskrivelse af hvert projekt.

"Cognition webdesign er et webbureau der udfører professionelle hjemmesider i CMS WordPress. Vores hjemmeside pris henvender sig til private, små og mellemstore virksomheder, der har brug for et lækkert informationswebsite eller webshop. Vi stræber efter at følge med på de teknologier og trends der følger udviklingen af internettet og afspejle det i vores produkter."

Har vi skabt interesse? Kontakt os