Cases

Her er et udsnit af vores kunders hjemmesider.

Advedia

Advedia er et SEO webbureau, som havde brug for et nyt design til deres hjemmeside, så hjemmesiden igen kunne følge med tiden og afspejle deres professionalisme. Designet blev udviklet med moderne teknologier og præsenterer nu virksomheden med et frisk design der har kant.

Besøg hjemmesiden

Case example

Advedia

Frk. Nissens Glansbilleder

Webshoppen med over 10.000 glansbilleder blev flyttet fra joomla/virtuemart til wordpress/woocommerce. Samtidig blev der udviklet et helt nyt design tilpasset kunder med mindre teknisk flair. Herefter blev der givet undervisning i backend, så hjemmesiden fremadrettet kunne opdateres med indhold.

Besøg hjemmesiden

Case example

Frk. Nissens Glansbilleder

Smartgulv

Smartgulv er et entreprenørselskab med 30 års erfaring som har speciale i gulvvarme og isolering, der tidligere havde en forældet hjemmeside. Så for at få dem bragt op til tiden, satte vi et arbejde i gang. Nu står de med et responsive website, som præsenterer dem meget mere professionelt.

Besøg hjemmesiden

Case example

Smartgulv

Goldentrebjerg

Goldentrebjerg var en nyopstartet hundekennel, som tidligere ikke har haft en hjemmeside. Derfor blev hjemmesiden oprettet fra bunden, og opsat med nogle tekniske løsninger til opretning af nyhedsindlæg.

Besøg hjemmesiden

Case example

Goldentrebjerg

Dette er blot nogle få udvalgte cases

"Cognition webdesign er et webbureau der udfører professionelle hjemmesider i CMS WordPress. Vores hjemmeside pris henvender sig til private, små og mellemstore virksomheder, der har brug for et lækkert informationswebsite eller webshop. Vi stræber efter at følge med på de teknologier og trends der følger udviklingen af internettet og afspejle det i vores produkter."

Har vi skabt interesse? Kontakt os